Wedding Bells

As I mentioned earlier in my previous entries, I have friends who had been busy planning their wedding for the past few months or even years. One of them is Wan Lau.

He got married last month. Congratulation! I noticed his smile seems wider now. Which is good=)

I was not there, but I managed to grab hold of his wedding photos. So here they are.

Comments

Ridwanlau said…
Thanks, Bro. Bila ko nak nikah? Bila ko nak naik pelamin? Bila aku nak makan nasi minyak ko? Bila ko nak ambil lesen memandu? Bila ko nak ada teman wanita istimewa? Bila ko nak berhenti kerja? Bila ko nak???? Bila lagi Nep? Bila,bila,bila???
Tak pe, saja je gurau...X yah jwb smua soalan2 ini...only God knows when,hehehee
Ridwanlau said…
Sekalung budi seribu erti mengenang jasa ko moga kan kekal abadi (bukan Abby Abadi). Tahniah Nep! sbb ko da mengorak langkah pergi interview. Good LUCK & all the BEST.
hana_lalalala said…
wow byk tukar baju!!!

cantik
Ridwanlau said…
Thanks Hana. Mana ada banyak. Masa nikah Sabtu 25Oct kul 11am kat Masjid Matang Gedu,biasa lah baju Melayu putih samping songkit&songkok hitam, wife pakai kebaya pearl.Merah tu masa Sabtu mlm 25Oct (Mlm berinai. Biru tu tghari waktu bersanding hari Ahad 26 Oct,pastu masa mkn I pakai lounge suit & my wife dgn white wedding dress. PANAS kat pelamin tuh! Sbb X de kipas. 2 hari tu mmg panas gile kat Bagan Serai.
byni said…
congrats wan..aku hrp ko akan gain weight after kawen ni.haha..nice baju.nice pelamin,nice color..
Cath said…
Wan aku tetap salute aeapekan kau.....memang kaki ko lambang keapekan...memang serupa la muke korang awan, macam adik beradik.
Congrats Wan!
Sorry tak dapat datang.
Tapi aku p wedding Sabri.
Cath said…
Lupe nak cakap...
Aku suke baju biru tu
H&F said…
enjoy the wedded bliss=)
Ridwanlau said…
Thanks Byni, Thanks Cath, Thanks Hana, Thanks a lot Hannef.

Cath: Kaki aku lambang keapekan? Kenapa? sbb X rapat ke? Aku duduk ikut selesa je, lupa plak nak jaga image. Baju biru tu ramai org puji, tanjak dia lbh sesuai dgn saiz kepla aku. Yg Merah tu mcm oversaiz,tp mmg smua yg aku pakai tu bukan saiz aku.

Byni: Ko lupa nak puji isteri aku.hehe... Nice wife!